Even voorstellen 

Even voorstellen

Sinds de start in 1990 is Foto Persburo Schuurman (FPS) uitgegroeid tot een gerenommeerde partner voor media en bedrijfsleven.

Onze gemotiveerde fotografen houden dag & nacht Noord-Nederland 'onder schot'.
En onze nautisch gespecialiseerde collega volgt alle scheepvaartbewegingen en -nieuwtjes op de voet. Honderden van onze fotos sierden de voorpagina's van de grootste (landelijke)dagbladen in d'afgelopen jaren. 

FPS is een erkend fotoburo en lid van de NVF, de Nederlandse Vereniging van Fotografen. Onze fotografen zijn in het bezit van geldige politieperskaarten, beheersen het vakgebied optimaal, en zijn uitgerust met moderne digitale fotoapparatuur.

Deadlines worden steeds korter en soms moet fotomateriaal op het laatste moment worden gerealiseerd. FPS werkt, als dat voor de uitvoering van uw opdracht nodig is - op locatie met flitsset, achtergrond en laptop. Onmiddellijke levering van het fotomateriaal vanaf locatie is dus zéker mogelijk. En dat voor een messcherpe (dag)prijs !


Ons archief bevat 100.000den beelden van de meest uiteenlopende onderwerpen.
Een uitgebreide impressie van meer dan 270.000 (actuele)beelden staan op : www.flickr.com/photos/fotoburo_fps/sets

Wij fotografeerden de afgelopen 27 jaar reeds voor:

De Telegraaf, Dagblad van het Noorden, De Stentor, Cobouw, Leeuwarder Courant, AD, Volkskrant, Fries Dagblad, NOS Journaal, RTL 4, RTV-Noord, RTV-Drenthe, Avondbladet en Het Laatste Nieuws.

Ook Algemeen Belang, het Ministerie van VenJ, De SuikerUnie, GHOR Groningen, Groningen Airport Eelde, RTL Boulevard, SBS6 Shownieuws, Pauw & Witteman, de ANWB, Nieuwe Revu, UMCG, Waterbedrijf Groningen, Citybox Nederland, Brand & Brandweer, Doe Een Wens Stichting Nederland, Het Oranje Kruis, Assurantie Magazine Metaalunie, opticien Pearl, installateur BenDit, zeehondencréche Pieterburen, Javaans Eetcafé, Politie Groningen & Drenthe, Delfsail 2009, Delfsail 2016, Grip 4, Verslavingszorg Noord-Nederland, Brandweer Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, Milieudienst, Panorama,de Bijenkorf, Groningen Seaports en de Schuttevaer voorzagen wij reeds van hoogwaardige beeldmateriaal.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ter info : op al het door ons gemaakte beeld rust copyright.
U mag op geen enkele manier, zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming, welk beeld dan ook gebruiken voor uw (commerciele) uitingen.
Daaronder verstaan wij ook knipselkrant, fansite, blogs, Faceboek etc.

Mocht u wel van plan zijn een foto te gaan gebruiken zonder onze toestemming, dan kunt u een factuur tegemoet zien van meerdere honderden Euros.  
Daarbovenop komen dan ook nog de kosten van onze advocate én di van een eventuele rechtszaak. U bent dus gewaarschuwd !

Door speciaal ontwikkelde software te gebruiken kunnen wij onze fotos overal (zonder naamsvermelding) terugvinden !! 

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston
©FPS. Alle rechten voorbehouden. Zonder onze schriftelijke toestemming is publicatie NIET en NERGENS toegestaan. Misbruik wordt bestraft !